Renovatiewerken in het Elingen

Vloeren uitbreken, vernieuwen of renoveren is een vak apart. Gelukkig beschik ik over tientallen jaren ervaring en help ik u graag verder. Ik neem hierbij het volledig project voor mijn rekening, gaande van het uitbreken van de bestaande tegels of vloerbekleding tot het aanbrengen van de chape en de vloerisolatie. Ten slotte plaats ik de nieuwe tegels volgens uw wensen. Ik doe dit voor alle ruimtes van uw woning, dus ook bij een badkamerrenovatie doet u een beroep op mijn diensten.

Niet alleen schakelt u mij in wanneer u uw vloer of wand wil vernieuwen, maar ik kan voor u ook de trapbekleding uitbreken en uw trap met nieuwe tegels bekleden. Hierbij heeft u een keuze uit uiteenlopende modellen en leg ik u graag een aantal inspiratievoorbeelden voor. Indien u graag een aantal extra tegels op zolder houdt voor latere herstellingen, kan ik daar eveneens voor zorgen.

Previous slide
Next slide

Een ruime keuze wandtegels en vloertegels

Ik beschik over een uitgebreid netwerk van leveranciers. Daardoor kunt u bij mij aan mooie voorwaarden de benodigde wandtegels en vloertegels bestellen. Van natuursteen tot mozaïeken, zelliges, graniettegels of keramische tegels: bij mij heeft u de ruimste keuze. Als ervaren betegelaar houdt geen enkele tegel geheimen voor mij in, waardoor ik de persoon bij uitstek ben om u te adviseren. Kunt u niet kiezen? Dan breng ik graag een aantal voorstellen uit en bespreek ik transparant de voor- en nadelen van elke soort tegel. Vervolgens voer ik ook de werken voor u uit.