Terrasen en tegelwerken te elingen

Dankzij een mooi aangelegd terras beleeft u veel mooie momenten met uw gezin, vrienden en familie. Het is echter belangrijk dat een terras perfect op maat wordt aangelegd. Daarom ben ik u graag tot dienst en dit aan een scherpe prijs. Gaat uw voorkeur uit naar keramische tegels, klinkers of natuursteen? Voor elk van deze materialen zorg ik steeds voor de beste afwerking en prijs. Dankzij een gedetailleerde prijsofferte en een goede planning is uw project in een mum van tijd gerealiseerd. Ook indien ik eerst een bestaand terras moet uitbreken of aarde moet uitgraven, help ik u graag verder.

Previous slide
Next slide

Aanleg oprit door mj algemene tegelwerken te pepingen

Ook voor de aanleg van uw oprit doet u een beroep op mijn diensten. Ik kan uw bestaande oprit uitbreken en wegvoeren, een verharde chapelaag voor u aanbrengen en vervolgens ook de afwerking voor u voorzien. De afwerking gebeurt met natuursteen, klinkers, keramische tegels of kiezeltjes. Ik zorg uiteraard ook voor een goede afwatering, opdat u zelfs tijdens de natte herfstmaanden van uw oprit kunt genieten. Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is gegarandeerd, mede omdat ik als ervaren vakman alle werken zelf uitvoer.

Het terras of de oprit van uw dromen

Wanneer het over de afwerking van uw terras gaat, beschikt u vaak over uiteenlopende keuzemogelijkheden. Keuzestress is daarbij niet ongewoon. Als expert help ik u graag tijdens het beslissingsproces en informeer ik u over de verschillende mogelijkheden. Niet alleen bezorg ik u graag fotomateriaal, maar vooraf bespreek ik ook graag met u uitgebreid en transparant de plus- en minpunten.